SOCIAL MEDIA

Pravne informacije i uvjeti korištenja

Pravne informacije i uslovi korištenja

Svako korištenje www.hipertenzija.ba podliježe niže iznesenim uvjetima korištenja. Dokumenti publicirani na www.hipertenzija.ba ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web site-u navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje urednika sajta www.hipertenzija.ba.


Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute u svezi s proizvodima i uslugama spomenutim na ovoj web stranici, molimo da se obratite izravno na medicinske izvore, doktore medicine i magistre farmacije, te na tijela koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u BiH, ili vašoj zemlji. Prema propisima u velikom broju zemalja, mogućnosti www.hipertenzija.ba. da osigura informacije i/ili izravno odgovori na pitanja u pogledu proizvoda koji se izdaju na recept mogu biti ograničene.


www.hipertenzija.ba. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj web stranici -u bile tačne i precizne, ali ne daje nikakve garancije u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.hipertenzija.ba. suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Ovime se isključuje odgovornost www.hipertenzija.ba. za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.hipertenzija.ba. kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Zadržavamo pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključujemo svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.


Ova web stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge web stranice na Internetu nad kojima  www.hipertenzija.ba. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. www.hipertenzija.ba. ne daje nikakvu garanciju u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.


Preuzimanjem bilo kakvih materijala s ove web stranice pristajete na ove uvjete korištenja. Ako ne prihvaćate ove uvjete korištenja, ne koristite ovu web stranicu niti ne preuzimajte nikakve materijale s nje.


Ova web stranica niti bilo koji njezin dio ne smije se reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili na bilo koji način iskorištavati za bilo kakvu komercijalnu upotrebu koja nije izričito dozvoljena pisanim putem od strane www.hipertenzija.ba.


Ne možete modificirati, koristiti ili prenositi informacije u bilo kakve komercijalne svrhe, niti možete uklanjati bilo kakve obavijesti s tih informacija koje se odnose na autorska prava ili vlasništvo. Suglasni ste da ste odgovorni spriječiti bilo kakvo neovlašteno kopiranje materijala te osigurati da se svi zaposlenici i dobavljači – ako je primjenjivo – u vašoj organizaciji pridržavaju tih ograničenja.


Odgovorni ste za poštivanje svih važećih zakona o autorskim pravima. Dozvoljavamo vam da napravite kopije ove web stranice ovisno o potrebama i pojedinačnim pregledima web stranice; možete napraviti i tiskani primjerak web stranice za osobnu upotrebu u onoj mjeri koliko je to razumno za privatne svrhe. Svaki drugi vid uporabe izričito je zabranjen. Bez našeg pisanog odobrenja ne možete ovu web stranicu kao ni poveznicu na nju postaviti drugačije nego samo kao svoju početnu web stranicu.


www.hipertenzija.ba. poštuje privatnost posjetilaca svojih online site-ova i prikupljat će podatke o identitetu osoba, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama i s vremena na vrijeme, koristit ćemo ih kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama. Izričito izjavljujemo da www.hipertenzija.ba. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja.


U bilo kojem trenutku www.hipertenzija.ba. može revidirati ove pravne informacije i uvjete korištenja ažuriranjem ove objave.


Prema vlastitom nahođenju, www.hipertenzija.ba. zadržava pravo na (1) izmjenu ovih pravnih informacija i uvjeta korištenja (2) nadzor i uklanjanje objava; i/ili (3) prekid dostupnosti stranice, u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.


Posljednja promjena: 19.08.2016.

POČETNA HIPERTENZIJA NOVOSTI ZANIMLJIVOSTI KONTAKT